Expertise's

Uw website als digitale visitekaartje van uw bedrijf.

Uw website is het digitale visitekaartje van uw bedrijf.
Het is de plek waar veel van uw klanten uw bedrijf leren kennen en waar ze erachter proberen te komen of uw bedrijf is waar naar gezocht wordt.

Bij websites draait alles om de eerste impressie. Een bezoeker van uw website vormt binnen 1/10e van een seconde de eerste indruk over uw bedrijf. Hierna bepaalt de bezoeker binnen 0.5 seconde of hij of zij door wil zoeken of op uw website blijft.

Wanneer uw website er verouderd uit ziet zal een bezoeker veronderstellen dat uw bedrijf dit ook is. Hierdoor is het cruciaal voor uw bedrijf om een vertrouwde indruk te wekken bij uw klant door middel van een overzichtelijke, snelle en goed werkende website.

Wat is een responsive website?

Er wordt geschat dat in 2018 58% van de website bezoeken op mobiele apparaten gedaan werd. Voor uw website is het dus cruciaal dat uw website zowel op desktops, laptops, tablets en mobiele apparaten goed zichtbaar is.
Het is belangrijk dat het ontwerp van de website zich moeiteloos aanpast aan het apparaat waar hij op gezien wordt. De websites die ik ontwerp en programmeer zijn volledig responsieve websites die er voor zorgen dat elke bezoeker de best mogelijke gebruikservaring geniet.